Dags att ta tag i SEO igen.

Nu har det varit ett tag med exprement från min sida. Jag har anlitat ett SEO företag för att få upp sidan på en del sökord och förbättra sidan jämfört med tidigare. Problemet är att det inte har givit någon direkt effekt. Bolaget i fråga är en av de hetaste i branchen men jag tycker inte det gav mig mer än vad jag redan visste.

Det är nu dags att köra vidare själv och börjar med några sökord som jag ramlat ner i söken. En del när detta SEO företag började men även sedan tidigare. Det var innan som det största fallet kom och det är dags att ta tillbaka posioner på sökord jag tidigare dominerade. Nu finns vi inte ens med på top 60. Det absolut troligaste är att det är för specifika ankartexter på många av just dessa sidor då dom rankar bra på liknande sökord.

SEO företeaget gjorde inte något fel.

Jag ser inte SEO företaget som att dom gjort något fel med sitt jobb men jag ser heller inte att det gjordes så mycket så att det var värt att betala så pass mycket som jag gjorde för att få samma resultat som jag kan göra själv i samm utstäckning utan att det tar mycket mer kraft än vad jag redan gör.

Jag kommer nu börja jobba tillbaka några sökord jag var rätt stark på tidigare men på något konstigt sätt lite har gett upp pga tid inte funnits. Men som jag tidigare sett så fungerar det väldigt bra och det är bara att börja om från början.

Sen får vi se hur transparant jag kommer vara här på bloggen. Jag har inte riktigt bestämt mig än men snart så kanske det börjar trilla in en hel del besökare på dessa ord igen.

Ha en fortsatt fantastisk dag!

25 mar 2014

Nyhetsbrev