Nu är vi i förändringarnas tid!

Vi har varit lite snåla med att blogga här på Rockigaklader så tänkte gå igenom lite vad som har tagit all vårt tid. Och det har väldigt mycket att göra med att vi bytt plattform på Dunken.se.

Nya produktbilder på hundratals med kläder.

I och med bytet så blev det helt plötsligt väldigt mycket arbete. Vi har bytt bilder på flera hundra produkter och jobbar fortfarande med det för att de nya framförallt ska kunna se texterna på kläderna och ska kunna köpa utan att gå in på varje enskild produkt. Det känns som om det går bättre och bättre för varje dag men det kommer ta tid innan vi har hunnit klart med alla.

SEO på dunken sjönk i och med bytet av plattform.

SEO:n dök tyvärr i och med bytet och det är många länkar som ska riktas om och försöka få tillbaka samma positioner som vi hade tidigare. Vi är på mycket god väg och jobbar så klart på att in nöja oss med det utan nu ska vi upp i toppen på riktigt! Vi ska cementera många förstaplatser och vi ska upp på första platsen där vi nu endast ligger etta och tvåa. Samtidigt som vi har en hel del nya sökord som vi verkligen ska upp på.

Texter och produktinformation.

Med bytet så kunde vi tyvärr inte få med all information om våra produkter så vi kommer få ta och mäta om alla produkter samtidigt som vi behöver skriva mycket nya och bättre produkttexter om i så gott som alla våra kläder. Ett jobb som kommer ta tid men verkligen behövs. Du som kund ska ju få den information du behöver för att kunna handla ett plagg. Så nu jobbar vi upp den informationen och hoppas att alla våra kunder förstår vilket hästjobb det krävs för att få igenom allt till och fungera.

13 okt 2014

Nyhetsbrev