Det är dags att börja ladda för rockfestivaler!

Nu när vi sitter här och det är regn och rusk eller snö i massor så är det faktiskt inte så långt kvar till alla våras favoritårstid. Sommaren och alla fantastiska festivaler och spelningar som kommer med detta.

Det är nu du även bör börja förbereda dig.

Tänk på allt som du missade eller glömde fixa förra året. Det är ju faktiskt så att ska du ha de där speciella rockkläderna så ska tar det oftast lite tid att få tag på. Så ett tips är att börja leta reda på det redan nu. Ibland finns det bara utomlands eller så finns det i Sverige men det kan ibland vara längre leveranstid på dessa. Det kan ju handla om en rockig kilt eller varför inte ett par riktigt grymma stövlar. Oavsett så är det ju bättre att vara ute och planera det redan nu för om man tar det lite senare så kan det både strula med leveranser eller att varan helt enkelt är slut. De flesta är ju trotts allt ute i sista sekunden och det är då det ofta är som mest rev efter det och sanolikheten att det tar slut i någons lager är mycket större.

Men detta är ju inte det enda.

Du har ju säkert redan bokat upp din biljett. Men du ska ju bo någonstans också. Så se över om det är ett tält eller en husvagn att det verkligen finns det ni behöver där. Du kan ju redan nu köpa in det som saknas idag och det är endast maten som behövs i slutet. Så har du en husvagn ta då och inhandla och lägg det där så länge för att vara säker på att du får med dig allt. Plus är också att handlar du nu så sprider du ut dina kostnader så slipper allt dras från sommarlönen när man vill lägga det på annat skoj.

Så det jag vill förmedla med detta blogginlägg är att du bör nu fundera på vad du kan göra för att förbereda dig. För det var garanterat något som du såg på din förra festival som du gärna skulle vilja ha till detta årets festival.

9 feb 2019

Nyhetsbrev