Livet efter julhandeln

Nu kör vi för fullt med att försöka få igång trafiken in på sajten, bloggarna och allt annat vi har jobbat med tidigare.

Då vi bytte server så blev det väldigt mycket som kom efter hela tiden och när det även var julhandel på ingång fick all fokus ligga på Dunken istället för att även jobba med bloggarna så har dessa legat i vila.

Nu har vi börjat igen och det är full fart på alla håll och kanter. Vi har idag till exempel gått igenom alla gamla länkar i denna blogg då vissa pekade helt fel och till den gamla sidans adresser. Nu är allt uppdaterat och förhoppningsvis ska vi slippa kolla bakåt igen i denna bloggen då vi jobbar för fullt med att få in nytt innehåll.

Det har hänt mycket sen sist när vi bloggade här och en del är att många av våra produkter nu även ligger på fyndiq. Detta har gått väldigt bra men det kommer jag skriva mer om i ett annat inlägg.

Vi har fått upp riktigt många grymma kläder från WAX och Alchemy samt många snygga jeans och leggings för tjejer. Så surfa nu in på Dunken.se och kolla läget.

Vad vi jobbar med på dunken just nu är att det är mycket nya kläder på väg in och vi skriver om många produkttexter då det var en hel del som inte kom med i flytten så har vi verkligen att göra på detta område. Många mått på produkterna är inte heller med så vi har nog fram till sommaren och kanske till nästa jul innan allt är som det ska vara. Men den som väntar på något gott...

Ha en fortsatt härlig vecka så hörs vi!

20 jan 2015

Nyhetsbrev