Äntligen 2019 eller?

Nu är det nytt år igen och det är som alltid väldigt spännande att jobba med e-handel vid denna tidpunkt på året. Julhandeln är över och i all stress så hinner man inte med att utveckla sidan.

Men nu är det dags igen. Alla nya härliga funktioner ska in, alla förbättringar som vi sett under julhandeln men inte hunnit med ska göras och så andas man ännu mer optimism än någonsin tidigare.

Det är det som är det fantastiska med e-handel är att det finns perioder som man jobbar mer och ännu mer. Mindre finns inte men där emot så är arbetsbördan helt olik den andra. Vissa perioder jobbar vi mer med att skapa kvalité på sidan, bestämma produkter vi ska satsa på i år och så även försöka hinna med att blogga så som man gör nu.

Vad kommer vi jobba med mer nu under 2019 då?

Ja troligtvis får jag väl säga än då vi än inte riktigt hunnit med att sätta oss och gå igenom allt är att nu ska vi bli bättre på produkttexter och seo. Något som har blivit lite lidandes tidigare men som vi nu har möjligheten att jobba med.

Det är bra i många olika avseende men framförallt så får alla våra kunder mer information som kan vara viktig om våra produkter.

Något som vi även nu snackar om är att fixa en ny design som ska bli lite mer uppdaterad än tidigare och få ett fräsht utseende för 2019. Den gamla har hängt med några år nu och känns på tiden att få en uppdatering.

Nu var det dags att avsluta men mer kommer komma här snart.

Hållt ut och god fortättning på året.

4 jan 2019

Nyhetsbrev