Varför bloggar jag på en gratis n.nu sida?

Varför jag valde n.nu för min blogg.

Jag har länge haft satelitsidor och jobbat med detta ett tag. Dock har jag aldrig sedan jag började använda n.nu gjort detta på ett så pass lätt sätt.

Fördelarna är många men framförallt så är den optimerad redan från grunden. Det är inte wordpress eller liknande tjänster. Den är i grund och botten gjord av och för SEO folk. Och Jim som grundade detta har även lyckats göra den väldigt användarvänlig. För vad är vi intresserade av som har en webbsida och vill ha en extra blogg. Jo vi vill kunna skriva enkelt samt kunna se resultaten på ett smidigt sätt. Vilket man gör här. Du får även en hel del länkar till dig om du jobbar upp dig i poängen på sajten och får mer och mer ju fler du samlar på dig.

Att jag valde gratis på denna bloggen.

Jag har även premium bloggar på sidan för att kunna få nytta av mina sökordsdomäner. Men valde nu denna gratis först för att jag själv ska lära mig att blogga varje dag. Jag behöver få igång det hela och framförallt skriva. Mitt stora problem för att just blogga är att jag inte skriver för att jag känner att jag måste ha ett ämne jag brinner för och jag kan skriva om obegränsat. Samtidigt som jag har någon möjlighet att få nytta av att jag just bloggar. Det vill säga att det kommer besökare som tycker det är intressant och framförallt inlänkar till Dunken.se.


Varför jag inte skriver detta på just Dunken.se är för att våra kunder inte är intresserade av hur mina länkar är uppbyggda eller om jag lyckades med min SEO på sidan utan dom är i stort sett endast intresserade av våra produkter och möjligen det som händer i butiken.

Nu kanske det låter som om jag dömmer ut mina besökare men absolut inte dom är fantastiska men varför ska man fylla sidan med sånt som inte är intressant för merparten och så handlar den sidan först och främst om att sälja, inte fylla mina besökare med mina dumma tankar.

 

Ha de fint!

6 apr 2013

Nyhetsbrev