Statusen efter helgen

En hel helg har gått och då brukar det hända lite.

Absolut har det hänt en del. Några längre fraser har vi klivit upp bland. Precis vad jag ville innan vi bytte länkar. Det vill säga long tail orden som vi har på sajten. Ju bättre vi kommer ligga där ju bättre kommer vi troligtvis sälja. Att komma högt på just dessa sökord är ju bättre då personen i fråga vet vad dom vill ha. Samt att det är väldigt viktigt att dom kommer rätt. Söker du efter en speciell t-shirt så ska du ju komma direkt till denna och inte någon annan sida för då vet man själv att man inte hade orkat leta runt.

Utöver detta så har även de flesta länkar nu äntligen blivit indexerade vilket känns riktigt skönt. Nu ska jag bara fixa till en bättre sitemap och lite annat små fix som man inte gjort tidigare.

Dags att sätta upp målen på riktigt

Idag ska jag ta tag i att skriva ner mina mål med detta projekt som vi har nu. Ska försöka dokumentera hur det hela fortlöper så man själv kan hålla koll på sin statistik. Borde gjort det mycket tidigare men eftersom det har tagit lite tid så har full fokus varit på att verkligen dra igång allt.

 

8 apr 2013

Nyhetsbrev