Mycket här har varit i vila

Vi har tyvärr inte haft tiden så mycket det senaste halvåret att blogga så mycket som vi vill. All fokus har tyvärr gått åt försäljning, kundservice oh orderhantering samt att jag inte prioriterat att blogga.

Nu har vi gått från att leja ut SEO igen till att ta hand om det själv vilket känns än mer spännande idag än vad det gjorde för ett halvår sedan. På något konstigt sätt så är det en bekräftelse som man får när man klättrar i positionerna och man har en helt annat vinst intresse än vad någon SEO byrå kan erbjuda. Att få se när man kan tjäna pengar på att ta positioner så sporrar det en än mer.

Dock är fortfarande Facebook en minst lika viktig kanal om inte ännu viktigare.

Många anser att man inte kan sälja genom facebook men det är ju ett fantastiskt fönster för oss att visa våra kunder något som dom kanske önskar. Vi jobbar ju i en branch där du kanke inte riktigt vet vad du söker efter förrän du får se det. Absolut kan man även behöva en tröja men oftast köper man inte det för att man behöver utan för att man tycker den är riktigt snygg. Du kanske inte ens visste att produkten fanns innan vi kunde visa upp produkten. I sånna fall är det 10 gånger bättre med Facebook än google.

Ha de fint

www.dunken.se

26 mar 2014

Nyhetsbrev