Efter 10 år är det dags för något nytt.

Nu när man hållt på med e-handel i över 10 år så är det väl dags för något riktigt nytt?

Jag har länge hållt mitt eget system bakom ryggen. Inget färdigt som finns för en rimlig kostnad har haft dom funktionerna som jag velat ha samt att nakdelarna har övervägt fördelarna. Tro mig jag har verkligen letat.

Jag har lagt ner månader för att kunna hitta en lösning som jag skulle kunna vara nöjd med men har inte funnits förrän nu (hoppas jag). Varför vill jag inte köra mitt egna nu längre har med många faktorer men framförallt så vill jag få mer tid till annat än att sitta och programera/designa. När man gjort en e-handel för 10 år sedan så vet man hur svårt det kan vara att ta sig ut från den. Man har byggt på lite smarta funktioner hela tiden för att det ska passa just oss och dom produkterna vi säljer så flödet är fruktansvärt smidigt men samtidigt så finns det många funktioner som inte är så lätta att göra då det har vuxit mycket sen man startade.

Om vi ska lägga till fler språk så blir det problem, mobila sidan blev problem. Varje gång man ska införa något nytt som betallösning så tar det tid innan man ens kan tänka på att få det. Så enkelheten har gjort att vi nu vill gå över till en färdig lösning. Så vi kan få tid till marknadsföringen istället.

Snart påbörjar vi det riktiga arbetet med att få över alla produkter och information till den nya lösningen så önska oss lycka till!

Fridens liljor!

6 mar 2014

Nyhetsbrev